Ohje kuvien hakemiseen (päivitetty 29.10.2013)

Bussidata-kuvastosta voi hakea kuvia kuvan nimen, nimen osan tai myös päivämäärän perusteella.

Hakukriteeriksi sopivat siten rekisteritunnus, kuvaajan tunnus tai päivämäärä. Näin löydät helposti esim. viimeksi lisätyt kuvat. Päivämäärä tulee kirjoittaa hakuruutuun muodossa ppkkvv (esim. 230409).

Klikkaa "Kirjaudu" -tekstin vieressä olevaa suurennuslasia ja kirjoita auenneseen ikkunaan hakukenttään (ks malli alla) suurennuslasin oikealle puolelle esim. päivämäärä muodossa PPKKVV (esim. 270612) ja paina "enter". Jos hakuikkuna katoaa, kun painat "enter", kokeile uudelleen painamalla ensin "Ctrl" pitäen sitä pohjassa samalla kun painat "enter".

Hakutoiminto toimii vaihtelevasti eri selaimilla ja niiden versioilla. Ongelmien esiintyessä voit myös kokeilla toista selainta (Explorer/Firefox/Chrome).


hakuruutu1     hakuruutu2

Päivitetty hakuohje

Ohje kalustotietojen hakemiseen

Bussidata-kalustolistoilta voi suorittaa Google-täsmähakuja. Hakukriteerinä voi käyttää esim. rekisteritunnusta, alustanumeroa, yrityksen nimeä tai harvinaisempaa automerkkiä. Google löytää suurimman osan Bussidatan listoista, mutta ei välttämättä kaikkia.

Kirjoita rekisteritunnus aina lainausmerkkien väliin, esim. "IHL-82" ja klikkaa painiketta "Hae lista". Hakuruudun löydät kun klikkaat aloitussivulta "KUVAT JA KALUSTOLUETTELOT".